TransType for Mac

TransType for Mac 4.0.1.5099

Mac / FontLab / 1691 / Fuld spec
Beskrivelse

TransType til Mac: The Ultimate Font Conversion Tool

Hvis du er grafisk designer eller typograf, ved du, hvor vigtigt det er at have de rigtige skrifttyper til din rådighed. Men hvad sker der, når du skal bruge en skrifttype, der ikke er tilgængelig på din platform? Eller når du vil konvertere en konturskrifttype fra et format til et andet? Det er her TransType til Mac kommer ind i billedet.

TransType til Mac er et kraftfuldt skrifttypekonverteringsværktøj, der giver dig mulighed for nemt at ændre formatet eller platformen for enhver konturskrifttype. Med TransType kan du tage en hvilken som helst Mac PostScript-skrifttype og på få sekunder få en automatisk antydet Windows TrueType-skrifttype. Eller tag en hvilken som helst Windows-skrifttype og få en korrekt bygget Mac PostScript-font kuffert med et sæt bitmap-skrifttyper.

Men TransType handler ikke kun om at konvertere skrifttyper fra et format til et andet. Det tilbyder også detaljeret tilpasning af konverteringsprocessen, så du kan finjustere alle aspekter af dine konverterede skrifttyper. Og med dets indbyggede forhåndsvisningsvindue kan du se præcis, hvordan dine konverterede skrifttyper vil se ud, før du forpligter dig til konverteringsprocessen.

En af de mest imponerende funktioner ved TransType er dens evne til at konvertere Multiple Master-skrifttyper. Multiple Master-skrifttyper er komplekse skrifttyper, der gør det muligt for designere at justere forskellige parametre, såsom vægt og bredde på farten. Med TransType kan du nemt konvertere disse komplekse skrifttyper til enkelt-master Type 1- eller TrueType-skrifttyper, der er kompatible med enhver platform.

Og hvis du har brug for at konvertere flere skrifttyper på én gang, har TransType dig dækket med sin batch-behandlingstilstand. Du skal blot vælge alle de filer, du vil konvertere, og lad TransType klare resten.

Sammenfattende er her nogle nøglefunktioner i TransType til Mac:

- Konverter konturskrifttyper fra et format/platform til et andet

- Tilpas alle aspekter af konverteringsprocessen

- Se forhåndsvisning af konverterede skrifttyper, før du forpligter dig

- Konverter Multiple Master-skrifttyper til enkelt-master Type 1- eller True Type-skrifttyper

- Batch-behandlingstilstand til konvertering af flere filer på én gang

Uanset om du arbejder på et projekt på tværs af platforme eller blot har brug for adgang til flere forskellige typografimuligheder, er TransType til Mac et vigtigt værktøj i enhver designers værktøjskasse. Prøv det i dag og se, hvordan det kan strømline din arbejdsgang og udvide dine kreative muligheder!

Fuld spec
Forlægger FontLab
Udgiverwebsted https://www.fontlab.com/
Udgivelses dato 2019-10-28
Dato tilføjet 2019-10-28
Kategori Grafisk design software
Underkategori Fontværktøjer
Version 4.0.1.5099
Os krav Macintosh
Krav macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Pris Free to try
Downloads pr. Uge 1
Samlet antal downloads 1691

Comments:

Mest populære