WAFInspec for Mac

WAFInspec for Mac 1.0a

Mac / Executive Computing / 126 / Fuld spec
Beskrivelse

WAFInspec til Mac: The Ultimate Browser Companion

Er du træt af at kæmpe for at udtrække data fra WAF-formaterede filer? Vil du have et pålideligt og effektivt værktøj, der kan hjælpe dig med at udforske og analysere cachefiler i Microsoft Internet Explorer og webarkivfiler? Se ikke længere end WAFInspec til Mac!

WAFInspec er en kraftfuld browser-ledsager, der gør det muligt for brugere at udtrække data fra WAF-formaterede filer med lethed. Uanset om du er webudvikler, sikkerhedsanalytiker eller bare en person, der ønsker at udforske indholdet af deres browsercache, så har WAFInspec dig dækket.

Med sin intuitive grænseflade og avancerede funktioner gør WAFInspec det nemt at udforske indholdet af din browser-cache. Du kan se overskrifter, cookies og andre metadata, der er knyttet til hver fil i din cache. Du kan også udtrække individuelle filer eller hele mapper fra din cache med blot et par klik.

Men det er ikke alt! Med WAFInspec kan du også analysere webarkivfiler – en funktion, der adskiller den fra andre browser-ledsagere på markedet. Webarkivfiler bruges af Safari på macOS til at gemme komplette websider – inklusive tekst, billeder, videoer og scripts – i en enkelt fil. Med WAFInspecs avancerede analyseværktøjer kan du nemt udtrække dette indhold og analysere det i detaljer.

Og bedst af det hele? WAFInspec er helt gratis! Det er rigtigt – dette kraftfulde værktøj er tilgængeligt som freeware for alle, der ønsker at bruge det.

Så hvad er nogle af nøglefunktionerne i WAFInspec?

- Intuitiv grænseflade: Med sin brugervenlige grænseflade og enkle navigationsværktøjer vil selv begyndere finde det nemt at bruge.

- Avancerede analyseværktøjer: Fra at se overskrifter og cookies til at udtrække individuelle filer eller hele mapper fra din cache eller webarkiver.

- Kompatibilitet: Fungerer problemfrit med Microsoft Internet Explorer-caches såvel som Safaris webarkiver.

- Freeware: Ingen grund til at betale for dyr software, når alt hvad du har brug for er tilgængeligt gratis!

Uanset om du leder efter en effektiv måde at administrere din browsercache på eller vil have et avanceret værktøj til at analysere webarkiver på macOS-enheder - så behøver du ikke lede længere end WAFInspect! Download nu på vores hjemmeside i dag!

Fuld spec
Forlægger Executive Computing
Udgiverwebsted http://www.executive-computing.de
Udgivelses dato 2008-08-25
Dato tilføjet 2003-04-18
Kategori Browsere
Underkategori Internet Explorer-tilføjelser og plugins
Version 1.0a
Os krav Macintosh, Mac OS X 10.2
Krav Mac OS X 10.2 or higher
Pris Free
Downloads pr. Uge 0
Samlet antal downloads 126

Comments:

Mest populære