Brother MFC-420CN USB

Brother MFC-420CN USB 1.1.1.2

Windows / Brother International / 11251 / Fuld spec
Beskrivelse

Brother MFC-420CN USB er en driversoftware, der tilbyder et unikt lavprofildesign uden at ofre en automatisk dokumentføder på op til 10 sider. Denne software er ideel til et rumbevidst hjemmemiljø. Den kombinerer en praktisk front-loaded papirbakke og en Ethernet-grænseflade.

Brother MFC-420CN USB-driversoftwaren er designet til at fungere med Brother MFC-420CN-printeren. Denne printer er kendt for sin højkvalitets udskrivningskapacitet og dens evne til at håndtere store mængder printopgaver med lethed.

En af nøglefunktionerne ved denne driversoftware er dens lavprofilerede design. Den kompakte størrelse af denne software gør den ideel til brug i små rum, såsom hjemmekontorer eller sovesale. Trods sin lille størrelse formår Brother MFC-420CN USB dog stadig at tilbyde en op til 10-siders automatisk dokumentføder.

Denne funktion giver brugerne mulighed for hurtigt og nemt at scanne eller kopiere flere sider på én gang, uden at skulle manuelt indføre hver side i scanneren eller kopimaskinen én ad gangen. Dette kan spare brugere tid og kræfter, når de arbejder på store projekter eller dokumenter.

Ud over den automatiske dokumentføder har Brother MFC-420CN USB også en praktisk front-loaded papirbakke. Denne bakke kan rumme op til 100 ark papir på én gang, hvilket gør det nemt for brugerne at ilægge og fjerne papir efter behov.

En anden nøglefunktion ved denne driversoftware er dens Ethernet-grænseflade. Med denne grænseflade kan brugere tilslutte deres printer direkte til deres netværksrouter eller -switch, hvilket giver flere computere på det samme netværk mulighed for at dele adgang til printeren.

Dette kan især være nyttigt i kontormiljøer, hvor flere personer har brug for adgang til den samme printer. Ved at tilslutte Brother MFC-420CN USB direkte til deres netværk kan brugere undgå, at flere printere roder deres arbejdsområde.

Alt i alt, hvis du leder efter en driversoftware af høj kvalitet, der tilbyder både bekvemmelighed og funktionalitet i én kompakt pakke, så led ikke længere end Brother MFC-420CN USB!

Fuld spec
Forlægger Brother International
Udgiverwebsted http://www.brother.com/
Udgivelses dato 2008-08-26
Dato tilføjet 2004-07-26
Kategori Chauffører
Underkategori Scannerdrivere
Version 1.1.1.2
Os krav Windows 2003, Windows 2000, Windows 98, Windows, Windows XP
Krav Windows 98SE/ME/2000/XP/2003
Pris Free
Downloads pr. Uge 0
Samlet antal downloads 11251

Comments: