Alsoft MasterJuggler for Mac

Alsoft MasterJuggler for Mac 3.0.4

Mac / Alsoft Inc. / 170 / Fuld spec
Beskrivelse

Alsoft MasterJuggler til Mac: The Ultimate Font Management Tool

Hvis du er en grafisk designer eller en, der arbejder med skrifttyper på regelmæssig basis, ved du, hvor vigtigt det er at have hurtig og nem adgang til dit skrifttypebibliotek. Men hvad nu hvis du ikke vil gemme alle dine skrifttyper i systemets skrifttypeplaceringer? Hvad hvis du vil have mere kontrol over, hvilke skrifttyper der er i brug på et givet tidspunkt? Det er her Alsoft MasterJuggler til Mac kommer ind i billedet.

MasterJuggler er et kraftfuldt skrifttypestyringsværktøj, der giver dig fuld kontrol over hele dit skrifttypebibliotek. Med MasterJuggler kan du gemme dine skrifttyper, hvor du vil, i enhver mappe på ethvert drev. Du kan endda få adgang til skrifttyper fra flytbare medier (såsom en cd) eller dele skrifttyper over et netværk. Og den bedste del? MasterJuggler behøver ikke at flytte eller kopiere dine skrifttyper for at administrere dem.

Med MasterJuggler har det aldrig været nemmere at administrere dit skrifttypebibliotek. Du kan åbne og lukke skrifttyper eller sæt af skrifttyper, som du ønsker uden at afslutte dine åbne programmer. Det betyder, at du kan skifte mellem forskellige projekter uden at skulle bekymre dig om, hvilke skrifttyper der er aktive i øjeblikket.

Men det er ikke alt - MasterJuggler inkluderer også kraftfulde funktioner såsom automatisk aktivering og deaktivering af skrifttyper baseret på applikationsbrug, brugerdefinerbare sæt af ofte brugte skrifttyper og muligheden for at forhåndsvise og udskrive eksempler på hver skrifttype.

Uanset om du er en professionel grafisk designer eller bare en, der elsker typografi, er Alsoft MasterJuggler til Mac det ultimative værktøj til at administrere dit skrifttypebibliotek. Med dens intuitive grænseflade og kraftfulde funktioner vil den helt sikkert blive en væsentlig del af din arbejdsgang.

Nøglefunktioner:

- Hurtig og nem adgang til hele skrifttypebiblioteket

- Gem skrifttyper hvor som helst på ethvert drev

- Tilgængelig fra flytbare medier eller delt over netværk

- Ingen grund til at flytte eller kopiere filer

- Åbn/luk individuelle eller sæt filer uden at afslutte programmer

- Automatisk aktivering/deaktivering baseret på applikationsbrug

- Sæt af ofte brugte filer, der kan tilpasses

- Eksempel/udskriv prøver

Fuld spec
Forlægger Alsoft Inc.
Udgiverwebsted http://www.alsofT.com/index.html
Udgivelses dato 2008-08-25
Dato tilføjet 2005-07-16
Kategori Grafisk design software
Underkategori Fontværktøjer
Version 3.0.4
Os krav Mac OS X 10.4 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.2, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.1
Krav Mac OS X 10.1 or higher
Pris Free to try
Downloads pr. Uge 0
Samlet antal downloads 170

Comments:

Mest populære